ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

زلنسکی: اوکراین پیروز جنگ با روسیه است

رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد که کشورش می‌تواند در نبرد با روسیه پیروز شود!
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۶ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور اوکراین نسبت به تبعات شکست این کشور در نبرد با روسیه هشدار داد. «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز دوشنبه مدعی شد که اگر اوکراین بازنده نبرد با روسیه باشد، تمامی همسایه‌های روسیه در خطر خواهند بود.

رئیس جمهور اوکراین، در جریان سخنرانی در پارلمان دانمارک، ادعا کرد که در صورت شکست اوکراین، قوانین بین المللی از بین خواهد رفت.

به ادعای زلنسکی، در این صورت دموکراسی‌های جهان می‌توانند هدف حملات موشکی، شورش مزدوران یا اقدامات بی ثبات کننده قرار می‌گیرند.

رئیس جمهور اوکراین ضمن قدردانی از نمایندگان پارلمان دانمارک برای اعلام موافقت با ارسال جنگنده‌های اف -۱۶ به این کشور، مدعی شد که اوکراین پیروز این نبرد است.

وزارت دفاع دانمارک دیروز یکشنبه در بیانیه‌ای تأیید کرد که جنگنده‌های F-۱۶ را به شرط آموزش خلبانان نیرو‌های مسلح اوکراین، اخذ مجوز‌های لازم و آماده شدن زیرساخت‌های این کشور برای استفاده از جنگنده‌های مذکور به کی یف ارسال می‌کند.

«مت فردریکسن» (Mette Frederiksen) نخست وزیر دانمارک در جریان دیدار دیروز خود با ولودیمیر زلنسکی اعلام کرد که کشورش ۱۹ فروند جنگنده F-۱۶ A/B را برای اوکراین ارسال خواهد کرد.

این در حالیست که رئیس جمهور اوکراین پیش از دانمارک، با هدف ادعایی تقویت نیروی هوایی کشورش به هلند رفته بود.

ارتش اوکراین مدعی است که این جنگنده‌ها برای موفقیت ضدحمله خود که از زمان آغاز در ماه ژوئن به کندی پیش رفته، حیاتی است؛ زیرا از حمله جنگنده‌های روسی به نیرو‌های پیشرو متعلق به کی یف جلوگیری می‌کند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر